6 redenen om je aas online te bestellen bij Originals

Het is weer eens zo ver. Je hebt goed gevoerd en veel gevangen, maar nu is je aas op. Op je vrije zaterdagochtend vroeg uit de veren om naar de viswinkel te gaan, want je wilt niet zonder aas komen te zitten in het weekend. Je bent mooi optijd, pakt en kop koffie en loopt naar je favoriete stelling. Wat blijkt? Uitverkocht! Vissen gaat ‘m helemaal niet worden vandaag en je hebt grote kans dat dit je een bak kan kosten..

Herkenbaar? Dat dachten we al. Je bent gelukkig niet de enige die deze situatie bekend in de oren klinkt. Geen wonder dat steeds meer vissers hun aas online bestellen bij Originals. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet!

1. Niet meer omkleden, in de file staan of haasten om voor sluitingstijd bij de viswinkel te zijn na het werk. Gewoon lekker op de bank in trainingspak al het aas bestellen wat je nodig hebt en binnen 48 uur heb je het bij huis geleverd!

2. Urenlang door de viswinkel slenteren en nog niet vinden wat je zoekt: dat hoeft niet meer. Onze webshop heeft genoeg filters voor je zoekopdracht en zo vindt jij in no-time precies wat je nodig hebt voor jouw volgende sessie. Sorteer op prijs, smaak, diameter en categorie en krijg snel jouw wensen in beeld.

 

Filter eenvoudig de producten op jouw wensen en voorkeur

Filter eenvoudig de producten op jouw wensen en voorkeur

 

3. Last van slapeloze nachten door de goede vangsten of juist last van witvis? Gelukkig is onze webshop 24/7 open voor jou. Keuze gemaakt? Zeker weten dat je nadien als een roos zult slapen met de gedachte dat je verse aas over enkele uren al onderweg is..tot dat de volgende karper zich meldt natuurlijk!

4. Ben je benieuwd naar de manier om een liquid in te zetten, het drijfvermogen van de pop-ups of de beste boilie voor het huidige seizoen en op jouw water? Voor alle vragen over onze producten en over bijvoorbeeld levertijd hebben wij een oplossing. Zo staan er bij de meeste producten al reviews van vissers die het product hebben ingezet. Hierop kun je lezen wat andere vissers hebben ervaren tijdens en na hun aankoop van het product. Zo weet jij precies wat je koopt.

Ook vind je op onze FAQ op de homepage de meest gestelde vragen die wij binnenkrijgen. Niet meer zoeken maar meteen antwoord! En staat jouw vraag er toch niet tussen? Geen probleem! Stuur ons eenvoudig een bericht via de chatknop rechts onderin en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

Eenvoudig je vraag stellen en (tijdens werktijden) snel antwoord krijgen!

Eenvoudig je vraag stellen en (tijdens werktijden) snel antwoord krijgen!

 

5. Aas bestellen tijdens werktijden is ineens wel heel makkelijk! Jezelf even een pauze gunnen om inkopen te doen of te oriënteren mag natuurlijk best wel eens. En in de officiële pauze kan het sowieso! Dat is pas timemanagement…

6. Geen rij bij de kassa, uren kwijt aan socializen als je het even drukt hebt en dan spreken we nog niet over de wilde verhalen die door bijna elke viswinkel klinken. Erg vermakelijk en vaak ook interessant geven we toe, maar jij komt voor je aas en dat is bij ons heel eenvoudig.

Vind eenvoudig de producten die jij wilt. Kies precies hoeveel jij nodig hebt zonder met zakken boilies te slepen of te rekenen wat het kost. En afrekenen? Kwestie van je naam en straat invullen en de rest staat er al. Dan alleen je bankcode invullen en klaar. Rijen bij de kassa bestaan niet bij Originals en binnen luttele minuten is jouw aas onderweg.

 

Afrekenen bij Originals is in een paar tellen klaar. Nooit meer wachten!

Afrekenen bij Originals is in een paar tellen klaar. Nooit meer wachten!

 

Kortom; je boilies, pop-ups, pellets, liquids en groundbait bij Originals bestellen heeft tal van voordelen en zorgt er voor dat het nog nooit zo makkelijk was om jouw aas in huis te krijgen. We zien je bestelling graag verschijnen en zullen het met de grootst mogelijke zorg behandelen!