Het succes van de Maple Pistache Boilie

“Je hoort wel eens berichten over een boilie waar je snel karpers mee kunt vangen. Het aas van Originals lijkt bij dit criteria in de buurt te komen.”

Tweeënhalve maand na de lancering van ons  aasmerk zijn de vangsten hoogst opmerkelijk. Op diverse websites, op de wall of fame van Originals en op social media hebben we al heel wat vangsten voorbij zien komen. Vooral op de zoete boilies zijn afgelopen maanden veel karpers gevangen. Daarom geven we een kleine toelichting over de populairste boilie uit de range.

Een grove structuur van de boilie zorgt ervoor dat de speciale triggers snel uitlekken.

Een grove structuur van de boilie zorgt ervoor dat de speciale triggers snel uitlekken.

 

De First Choice Maple Pistache boilie is op dit moment de meest verkochte boilie van onze aasrange. Het succes van deze boilie is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de samenstelling van het aas perfect tot z’n recht komt in de warme zomerperiode waardoor de mond op mond reclame door de vele vangsten een positieve invloed heeft gehad op de zeer succesvolle verkoop.

De First Choice Maple Pistche is een boilie waar je op ieder water mee aan de slag kan gaan. De boilie met een zoete smaak en nootachtige geur is opgebouwd uit kakelverse koolhydraatrijke ingrediënten, smaakvolle birfdfoods, tijgernootmeel en krillmeel. De laatste twee ingrediënten  geven dit aas net dit kleine beetje extra voedingswaarde waardoor de boilie ook in de nazomerperiode en het vroege najaar perfect tot z’n recht komt. De tijger nootmeel in combinatie met kelp geeft deze boilie een crunchie-effect en een grove structuur.

 

De Maple Pistache boilie bevat onder andere kakelverse krillmeel en tijgernotenmeel

De Maple Pistache boilie bevat onder andere kakelverse krillmeel en tijgernotenmeel

 

Originals hecht veel waarde aan deze grove structuur omdat de vloiebare blends die worden toegevoegd in de boilie zeer snel moeten uitlekken. Deze vloeibare blends geven de boilie een volle smaak waardoor de karper het aas echt waardeert. Maar deze unieke blends doen meer, veel meer. Stofjes zoals vrije-aminozuren, melkextracten en maplesyrup en maple-extract (special voor deze boilie en voor de aminotrigger door Originals geïmporteerd uit Canada), stimuleren het aasgedrag van de vissen. Simpel gezegd zorgen ze ervoor dat passieve vissen worden aangezet tot azen en dat vissen die op de je stek arriveren steeds gretiger worden. En daardoor ontstaat een boilie met een krachtige instant werking.

 

De geheime en unieke liquids die door Originals in de boilies worden gebruikt zorgen voor een snelle instant repons van het aas.

De geheime en unieke liquids die door Originals in de boilies worden gebruikt zorgen voor een snelle instant repons van het aas.

 

Afgelopen maanden zijn er honderden karpers gevangen op deze boilie. Het aas lijkt daarmee definitief te zijn doorgebroken op de Nederlandse aasmarkt. Toch blijven we ook kritisch en eerlijk over onze producten. Wonderaas bestaat immers niet! De basis van een succesvolle sessie bestaat nog altijd uit een goede voorbereiding en inzichten van de visser. Voorafgaand aan de sessie de vissen lokaliseren en een keertje voorvoeren zijn basics waarmee je echt een streepje voor hebt.  Met het maken van ons kwaliteitsaas hebben we het vangen van een karper echter wel weer ietsje gemakkelijker gemaakt.

 

6. Deze rondbuikige spiegel kon de verleiding niet weerstaan

Deze rondbuikige spiegel kon de verleiding niet weerstaan