Jelmer Simmes kiest voor Originals

Heet van de naald. Jelmer Simmes komt het team van Originals versterken. De geruchten gingen al wat langer maar inmiddels is het hoge woord er uit: deze zomer zijn wij een supertoffe samenwerking aangegaan met Jelmer Simmes!

Je kent Jelmer waarschijnlijk van zijn interessante films op Youtube en van zijn gave avonturen in Frankrijk. Voor Originals een bijzonder waardevolle toevoeging omdat deze visser extreem veel vist op verschillende wateren. Door deze vele vlieguren kunnen we dus nog sneller producten testen in de praktijk en dat betekent uiteindelijk sneller en betere nieuwe producten op de markt brengen. Wacht maar af, er staan gave dingen op de planning. 

 

Je kent Jelmer vast van zijn toffe kanaal TwincarpNL

 

Hoe deze overstap tot stand kwam verteld Jelmer zelf:

“Afgelopen maanden heb ik meerdere merken uitvoerig getest. Ik zocht namelijk een aasmerk wat precies binnen mijn visserij past. Hardheid, structuur en smaak van het aas zijn voor mij bij de eerste indruk altijd leidend. Bij Originals had ik hierover direct een goed gevoel. Toen ook de vangsten nog eens zeer goed waren was ik eigenlijk al behoorlijk overtuigd. 

 

Het gevoel was meteen goed en de resultaten logen er niet om!

 

Uitstekende prijs/kwaliteit

Toch is er nog een factor die ik erg belangrijk vind en dat is namelijk de betaalbaarheid van het aas. Op mijn socials en Youtube heb ik een grote groep jonge volgers die begrijpelijkerwijs altijd zoeken naar betaalbaar aas. Bij Originals is de prijs/kwaliteitsverhouding echt uitstekend.

Afgelopen periode heb ik gezien dat hoogwaardig kwaliteitsaas best betaalbaar kan zijn. Kortom: ik ben bijzonder blij met deze samenwerking en dat ga je aankomende maanden veelvuldig terug zien in mijn films”.

 

Betaalbaar aas van hoge kwaliteit. Precies wat Jelmer zocht en wij voor staan

 

Jelmer zijn ‘voorlopige’ favorieten

Ben jij 1 van de vissers die Jelmer volgt? Dan kunnen we alvast verklappen dat hij nu al enkele favorieten in de Originals Range heeft. Tijdens zijn eerste sessies waren de producten uit de Krill Caramel favoriet. Vooral de boilies, pop-ups en hard hookbaits deden het afgelopen zomer erg goed bij Jelmer.

 

De Krill Caramel range was afgelopen periode favoriet…

 

Eerlijk gezegd waren we hierover niet verbaast, maar vertrouwen in een product is ontzettend belangrijk en dan is de Krill Caramel misschien wel 1 van de beste producten op de markt. Dit najaar zal Jelmer fanatiek aan de slag gaan met de Bloodworm en Original-B1 dus hou zijn socials in de gaten. Er staan mooie dingen te gebeuren. 

 

…en dat verbaast ons niks gezien de vangsten van iedereen.

 

Benieuwd naar het hele interview?

Check dan zeker de video waarin Jelmer en Martin in gesprek gaan over deze overstap en ze volop tips geven.