Exclusief
KWO Winterpakket

Tijdens de kerstvakantie een vette winterkarper vangen? Dat vraagt natuurlijk om een speciale aanpak en om speciaal winteraas. Daarom hebben wij speciaal voor alle KWO Members een speciaal winterpakket samengesteld. Dit pakket bevat de essentiële producten die je nodig hebt tijdens de wintervisserij en daarnaast shop je het pakket nu eenmalig en exclusief voor KWO Members met 25% korting.

Het exclusieve KWO Winterpakket van Originals bevat de volgende producten:

  • 2.5 kilo Milky Banana 15MM
  • 1 kilo Milky Banana Quik Response Pellets
  • 1 potje Milky Banana 14MM Pop-ups
  • 1 flesje Milky Banana Baitspray 2ML
Van 38.95
Nu voor €29.95 (25% korting)

“Met kleine boilies ben je tijdens de wintermaanden in het voordeel. Een 15MM is perfect voor de visserij in de Benelux. Combineer ze eens met een handvol sweetcorn. Naast de fijne smaak maak je met gele sweetcorn ook je voerplek visueel extra attraktief!”

– WINTERTIP VAN MIKE THILLE –

“In de winter heb je het liefst zo snel mogelijk beet. De Quik Response Pellets lenen zich hier perfect voor. Deze lossen ook in koud water snel op en dat geeft karpers vaak net die ene belangrijke voedselprikkel waardoor ze je aas oppakken.”.

– WINTERTIP VAN MARTIN POST –

Snelle attractie
In koud water

Zeer hoge
Instant Respons

Bewezen
Voedselprikkels

Wist je dat..

… Het recept van de Milky Banana al 15 jaar lang een goed bewaard geheim is. Onze Belgische aasmaker is al 30 jaar aan het experimenteren met allerlei stofjes en 15 jaar geleden ontdekte hij dat de combinatie van esterflavours en melkextracten zorgt voor een unieke voedselprikkel. In de beginjaren van het karpervissen profiteerde hij samen met mijn vismaten maximaal van dit aas op wateren als het Kempisch kanaal en het Albert kanaal.

Met de komst van Originals is dit aas voor iedereen beschikbaar geworden. In alle producten van de Milky Banana Range is dezelfde vloeibare blend verwerkt. Het unieke extract Milk B. vind je daarom ook terug in zowel de boilies, Pop-ups, Pellets, Boosters, Amino Triggers en andere producten. Je kunt de producten daardoor perfect met elkaar combineren.

Van 38.95
Nu voor €29.95 (25% korting)