Martin’s Zomervakantie aan de Lot

Gelukkig hebben we de plaatjes nog. Deze uitspraak is van toepassing op mijn vakantie die inmiddels alweer een week achter me ligt. Samen met mijn vriendin vertrok ik begin augustus naar een vakantiehuis aan de Lot om na een periode van keihard werken eens lekker te relaxen. Nu we weer thuis zijn kan ik wel zeggen dat die missie is geslaagd. Relaxt was het maar uiteraard kon ik het niet laten om tussendoor nog even een paar riviervissen te belagen…?

 

 

Vanuit de achtertuin

In tegenstelling tot mijn voorgaande sessies was vissen ditmaal bijzaak. De mensen die mij kennen weten dat zoiets een zeldzaamheid is, maar toch is het me deze vakantie enorm goed bevallen. Lekker chillen bij het zwembad, genieten van het mooie weer en zo af en toe eens een avond of een nachtje vissen. Wie doet je wat! De plaatjes spreken waarschijnlijk wel voor zich…

 

 

De stek/plek?

Via social media deelde ik afgelopen week trouwens al enkele foto’s van onze vakantie en dat resulteerde in veel privéberichten over de bestemming. Het huis en de stek vallen blijkbaar in de smaak en daarom deel in hier graag het adres voor iedereen die geïnteresseerd is in een dergelijke vakantie. Neem eens een kijkje op de website www.maisonpradassesurlot.nl en wie weet zit je volgend jaar ook wel vanuit de achtertuin te vissen op deze prachtige rivier. Stuur me dan wel even een privébericht want ik heb nog wel enkele fijne stektips voor je!

 

 

Tight lines,

Martin Post