Het állerbeste van Originals
Direct in je Mailbox

Bij Originals geloven we in kwaliteitsaas en het delen van kennis waardoor jij meer vis vangt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van ons aas introduceren wij Originals Mail. Met Originals Mail ontvang je gratis exclusieve blogs, video’s en tips rechtstreeks in je mailbox.

Help ons fieldtesten!
Daarnaast ontvang je enkele keren paar jaar een update over onze nieuwe producten. We vragen daarbij om jou hulp. Nieuw aas stellen we enkele maanden voorafgaand aan de lancering beschikbaar met een vette korting. Je vist dan als eerste met ons nieuwe aas en het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten wat jou ervaring is geweest. De beste suggesties en adviezen verwerken we uiteindelijk in het eindproduct. Meer info ontvang je hier over per mail.

article

Leerzame

Blogs & Adviezen

Op onze website verschijnen wekelijks nieuwe blogs met Tip & Tricks. Onze consultants zijn elke dag aan het water te vinden en geven je hier de meest actuele informatie en tips zodat je maximaal kunt scoren met Originals.

film

De Allernieuwe

Video’s

Ja, je leest het goed. Sinds afgelopen najaar zijn we druk aan het filmen en dat heeft inmiddels geresulteerd in enkele toffe en ook leerzame filmpjes. Je ontvangt ze iedere maand in je mailbox en kunt ze direct bekijken!

present

Speciale

Aanbiedingen

Als eerste gebruik maken van de nieuwste deals? Wij regelen het! Via Originals Mail bieden we je nieuwe en scherpe deals zodat je ons toch al gunstig geprijsde aas voor zeer scherpe prijzen kunt aanschaffen en gebruiken.

article

Help ons

Fieldtesten

Voordelig en als eerste onze nieuwe producten gebruiken? Je ontvangt enkele keren per jaar een mailing met daarin nieuwe producten die je voordelig kunt testen nog voordat ze op de markt verschijnen! We stellen je feedback daarbij zeer op prijs!

Het juiste aas op de juiste plek! Dat is waar ik heilig in geloof.  Met Originals Mail krijg je veel goede adviezen en je zult merken dat je daardoor meer gaat vangen.

– Martin Post –

Handige tips terwijl je aan het vissen bent. Wie wil dat niet! Originals Mail gaat het verzorgen. Ik weet zeker dat het je goed gaat bevallen.

– Wesley Vroom –

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuwsde beste tips en de scherpste aanbiedingen?

Nieuwsbrief Originals Boilies