Mike Thille over Boilies, Partikels en Naturals

Het najaar is begonnen en dat betekent dat Mike Thille weer ‘On The Move’ gaat! Ben jij benieuwd welk aas hij gebruikt tijdens zijn buitenlandse avonturen? Lees dan snel verder. Binnen 2 minuten zie je welke 3 aassoorten torenhoog favoriet zijn bij Mike.

 

Na een succesvolle trip in Slovenië gaat Mike vol energy On The Move dit najaar!

 

Nootjes en hennep

Zoals jullie vast wel weten ben ik tijdens mijn buitenlandse trips veel ‘on the move’ en dat betekent dat ik mijn stekken graag snel opstart met een mix van boilies, tijgernoten en hennep. Met hennep geef je iedere stek een megaboost dus dit product gaat daarom standaard mee tijdens mijn trips. Eerst trek je de witvis op de stek, en daarna volgen meestal vrij vlot de karpers. De tijgers zorgen er vervolgens voor dat je de karpers geeft wat ze lekker vinden en met de bollen slaag je er in om ook de grote vissen rap op het aas te zetten.

 

Met een mix van Hennep, tijgernoten en boilies start je stek snel op en blijft de vis ook hangen

 

Krill Caramel van Originals

Om de karpers te voeden staat er één boilie hoog op mijn lijstje: de Krill Caramel van Originals. Tijdens mijn buitenlandse trips heb ik deze bol altijd bij me. Vraag me niet wat dit bolletje zo goed maakt, maar ik scoor er bijna altijd mee. Soms combineer ik ze met de B1’tjes, maar de Krill Caramel is van zichzelf al een killer op veel wateren. Afgelopen jaren liet dit aas mij niet vaak in de steek.

Als tip wil ik je wel meegeven om tijdens je buitenlandse trips ook wat dikke 25mm bollen mee te nemen. Je krikt er het gemiddelde gewicht van je vangsten flink mee omhoog en daarnaast elimineer je de witvis grotendeels. Om de voerhoeveelheden flink op te krikken combineer ik ze natuurlijk ook graag met tijgernoten. Ik ben nu eenmaal een stevige voerder..;)

 

25mm Krill Caramel boilies zijn een zekerheidje tijdens elke buitenlandse trip

25mm Krill Caramel boilies zijn een zekerheidje tijdens elke buitenlandse trip

 

Last but not least!

Mijn ‘geheime’killer op veel wateren: Naturals. Sinds dit jaar ben ik groot fan van dit natuurlijke aas en dat is omdat ik op veel onderwaterbeelden heb gezien hoe extreem goed karpers er op reageren. Vooral de bloedworm en vlokreeften doen het megagoed. Deze producten geven je stek een enorme boost. De Naturals zijn fantastisch om stekken snel op de starten, en ook handig als het eens een keertje niet wil lukken. Ze werden tot voorheen heel weinig gebruikt dus werken ook zeker dressuurdoorbrekend.

Omdat de producten echt vers zijn adviseer ik je wel om ze ingevroren mee te nemen in bijvoorbeeld een afgesloten tempexbak. Je kunt ze daardoor een paar dagen langer bewaren en dat is tijdens een buitenlandse trip wel handig.

 

Met Naturals zoals de bloodworm onderscheid je je van de concurrentie

 

Conclusie?

Zoals je ziet doe ik over aas niet zo heel moeilijk. Bovenstaande producten hebben zich al jarenlang bewezen waardoor ik met 200% vertrouwen mijn ‘on the move’ trips in ga. Een combinatie van boilies en partikels werkt eigenlijk op ieder water. Tijdens mijn laatste trip in Slovenië ging deze combinatie ook als de brandweer en voor de aankomende Franse trip staat deze mix ook alweer klaar. Vangse dit najaar en tot snel.

 

Vertrouwen is het allerbelangrijkste en dat heb ik in deze aassoorten!

 

– Mike Thille