Eindelijk is hij daar
De Milky Banana

Na meer dan een jaar ontwikkelen is het eindelijk zo ver. Vele vangsten zijn geboekt en de zoete boterachtige smaak van deze nieuwe boilie komt het beste tot zijn recht wanneer de water temperatuur daalt. Vanwege de hoge instant respons zal zelfs de meest argwanende karper in de verleiding komen.

Wil jij de Milky Banana als eerste proberen, dan kan dat vanaf vandaag. Naast dat je deze hagelnieuwe boilie als eerste in huis hebt ontvang je ook 10% korting op de Milky Banana.

De Milky Banana is er één met een gigantische instant respons. Perfect voor tijdens de wintermaanden. Meerdere karpers vonden met het grootste gemak de binnenkant van mijn net.

– Martin Post –

Je hoeft nog maar heel even te wachten
Op de Milky Banana

[easy_countdowner name=”demo_countdowner” theme=”thick” animation=”smooth” end_date=”2016-11-04″ end_time=”00:00:00″ day_label=”Dagen” hour_label=”Uren” minute_label=”Minuten” second_label=”Seconden” day_color=”#3297cb” hour_color=”#3297cb” minute_color=”#3297cb” second_color=”#3297cb” circle_bg_color=”#6e422e”]

De zoete, herkenbare smaak is onmogelijk te weerstaan. Na het voelen, ruiken en proeven van deze bol weet je één ding zeker. De Milky Banana is een killer!

– Luc Pluckers –

Snelle
Instant Respons

Snelle
Vertering

Vol
Eetlustopwekkers

First Choice
Milky Banana

De First Choice Milky Banana is speciaal ontwikkeld voor de visserij bij lagere watertemperaturen. De basis voor dit unieke aas kent haar oorsprong in België. Onze Belgische aasmaker ontdekte ongeveer 15 jaar geleden de kracht van enkele esterflavours gecombineerd met melkeiwitten en een uniek poederadditief. Het recept voor dit unieke winteraas bleef lange tijd geheim en na enkele subtiele verbeteringen waardoor de Milky Banana een nog hogere instant respons heeft gekregen is dit een nieuw topaas binnen de range van Originals.

Deze boilie op basis van melkeiwitten en esters heeft een volle romige smaak en een heerlijke geur. Deze boilie heeft een hoger eiwitwitgehalte dan de First Choice scopex door de extra toevoeging van smaakvolle melkeiwitten en een superieur poederadditief (appetizer) Milk B.

Speciaal voor de Milky Banana is vloeibare blend bestaande uit vrije aminozuren, melkextracten, eetlustopwekkers, verteringsmiddel en natuurlijke suikers toegevoegd. Daarnaast zorgt een unieke blend van een mix esterflavours voor een heerlijke geur en een prikkel die bij lage watertemperaturen (6-14 graden) extreem goed uitlekt.

Verkrijgbaar in 12 mm, 15 mm en 18 mm.

Bestel nu en profiteer van
10% DIRECTE KORTING

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?