Nieuw: Amino Fluo Pop-ups in vier smaken

Even snel een Choddie bovenop een springende vis gooien, of een traditionele snowman op een voerplek. Waarschijnlijk doet iedereen het wel eens en meestal met fel geleurde Pop-ups. Logisch, want vooral in het voorjaar is een pop-up presentatie bijzonder effectief. Daarom presenteren wij met heel veel trots onze nieuwe range Fluo Pop-ups! Deze Pop-ups hebben een hoog drijfvermogen en ze zijn voorzien van een flinke dosis vloeibare vrije-aminozuren.

 

Originals presenteert met trots deze nieuwe range Amino Fluo Pop-ups 14 MM

Originals presenteert met trots deze nieuwe range Amino Fluo Pop-ups 14mm.

 

Pop-ups voor elke presentatie

De productie van Pop-ups is een bijzonder complex proces. De voorbereidingsfase van onze nieuwe Pop-ups heeft daarom lang geduurd, met het resultaat is een range Fluo’s die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Onze nieuwe Fluo Pop-ups zijn geschikt om te gebruiken als Chod-Rig, Ronny-Rig, Snowman en vele andere toepassingen. Door het perfecte drijfvermogen is het zelfs mogelijk om onze Pop-ups te soaken in allerlei liquids!

 

De Milky Banana is 1 van de 4 smaken nieuwe Amino Pop-ups. De vangsten op dit aas liegen er niet om. Het drijfvermogen is enorm verbeterd en de hoeveelheid vloeibare amino is indrukwekkend te noemen

De Milky Banana is 1 van de 4 smaken nieuwe Amino Pop-ups. De vangsten op dit aas liegen er niet om. Het drijfvermogen is enorm verbeterd en de hoeveelheid vloeibare amino is indrukwekkend te noemen.

 

Hét voorjaarsaas van Originals

Enkele weken geleden konden jullie al kennis maken met de nieuwe 14mm Milky Banana Pop-ups en we kunnen gerust stellen dat deze Fluo’s zijn ingeslagen als een bom! Afgelopen weken werden er tientallen vissen gevangen aan dit nieuwe aas. Voor ons meer dan genoeg redenen om vlak voordat de voorjaarsvisserij echt los barst ook de andere smaken te lanceren.

 

Dit kanon kon de 14 MM Milky Banana niet weerstaan. Martin met een veertiger van afgelopen voorjaar

Dit kanon kon de 14 MM Milky Banana niet weerstaan. Martin met een veertiger van dit voorjaar.

 

Verkrijgbaar in 4 smaken

De Fluo Pop-ups zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache, Liver Squid en Milky Banana. Je kunt ze vanaf vandaag bestellen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat ze binnen enkele dagen bij je thuis geleverd worden. Alvast heel veel mooie vangsten toegewenst!

 

De nieuwe Amino Fluo Pop-ups zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex Maple Pistache Liver Squid en Milky Banana. Ze matchen daarmee precies met de boiliesmaken uit de range van Originals

De nieuwe Amino Fluo Pop-ups zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex Maple Pistache Liver Squid en Milky Banana. Ze matchen daarmee precies met de boiliesmaken uit de range van Originals.

 

Bekijk HIER de volledige pop-ups range van Originals.