De nieuwe
Original-B1 boilie

Het beste voor vis en visser. Dat is een perfecte omschrijving voor de nieuwe All-Season boilie die we in 2019 gaan lanceren. Een boilie die ons tijdens de testperiode omver blies qua instant vangkracht en ongekend presteerde wanneer er 2 of meer dagen mee werd voorgevoerd. De basis van dit aas werd bijna 25 jaar geleden gelegd aan de oevers van het fameuze Kempisch kanaal en Albert kanaal. Met unieke prikkels en geslepen tactieken lukte het onze aasmakers om hele karperpopulaties op het aas te krijgen.

Ongekende vangsten waren het resultaat en met die wetenschap is ons team van ervaringsspecialisten aan de slag gegaan om een no-nonsense aas te maken! Het resultaat is deze Original-B1 boilie die is opgebouwd uit alle essentiële bouwstenen die een karper nodig heeft om langdurig en gretig van een boilie te eten!

“Bij de langdurige ontwikkeling van de Original-B1 Range zijn we verder gegaan als ooit tevoren en dat heeft geresulteerd in een fantastische boilie waar ik ontzettend trots op ben”.

– Martin Post –

Bomvol met
Bewezen Ingrediënten

De samenstelling van dit aas blijft een goed bewaard geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het aas is samengesteld uit een combinatie van bewezen en niet alledaagse ingrediënten. Deze ingrediënten geven de karpers alles wat ze zich kunnen wensen. Van complexe eiwitverbindingen tot extreem snelle energieleveranciers, niets is aan het toeval overgelaten. 

Voor de ontwikkeling van deze boilie hebben we zelfs een gediplomeerd voedingsmiddelentechnoloog ingeschakeld. Deze fijnproever, topvisser en kenner met meer dan 30 jaar ervaring wist met enkele kleine subtiele unieke additieven het aas te finetunen waardoor we er in zijn geslaagd om een boilie te maken die naadloos aansluit bij de wensen van een karper! Wil je meer weten over de smaak van dit aas? Lees dan snel verder.

“Wanneer je deze boilie ruikt en proeft weet je direct dat je iets unieks in handen hebt. Ik mocht dit aas testen en één van mijn eerste vangsten was een mega spiegel van 30 kilo op groot openbaar water in Frankrijk”.

– Mark Hofman –

Snelle
Instant Respons

Overal & Altijd
Inzetbaar

Bewezen
Ingrediënten

Test als eerste de
Original-B1 Boilie

Wil jij als eerste kennismaken met ons nieuwe aas voor 2019? Dan is dit je kans. Speciaal voor onze trouwe en nieuwsgierige klanten stellen wij eenmalig een testbatch van deze nieuwe boilie beschikbaar. Je shopt het aas met een eenmalige korting van dik 30% ten opzichte van de normale verkoopprijs. Zie het maar als een fieldtest waarbij je het aas koopt tegen gereduceerd tarief en in ruil daarvoor vragen wij jou om kritische feedback doormiddel van een enquête die je van ons ontvangt. De beste en meest relevante feedback zal grondig worden geanalyseerd en worden verwerkt in het eindproduct.

Let op: In totaal is er een testbatch van 600 kilo van onze nieuwe Original-B1 boilie beschikbaar. De minimale afname is 5 kilo. Wil je een voercampagne opstarten met deze boilie (dit aas leent zich er perfect voor-zelfs tijdens de aankomende maanden) dan bestel je gewoon een paar extra zakken.  Zorg dat je snel besteld want op=op! De definitieve volledige range van dit aas zal worden gelanceerd medio feb/maart 2019. Uiteraard zal de volledige range bestaan uit boilies in de diameters 15MM, 20MM en 25MM, x-tra hard hookbaits, pop-ups, pellets, diverse liquids en meer..