De nieuwe Milky Banana

Goed nieuws voor karpervissers die in de winter graag met succes willen doorvissen. Originals heeft voor deze visserij een speciaal winteraas ontworpen: de nieuwe Milky Banana. Bij Originals weten we dat goed winteraas het verschil kan maken en in deze update vertelt Martin Post hoe je jouw kansen vergroot met deze nieuwe bol!

 

Een bewezen recept

De basis voor dit unieke aas kent haar oorsprong in België. De Belgische aasmaker van Originals ontdekte ongeveer 15 jaar geleden de kracht van enkele esterflavours, gecombineerd met melkeiwitten en een uniek poederadditief Milk B. Het recept voor dit unieke winteraas bleef lange tijd geheim, totdat de aasmaker van Originals groen licht gaf voor de productie van de Milky Banana. En daarmee is de lancering van een perfecte winterboilie een feit.

 

Eén echte winterboilie, dat is de nieuwe Milky Banana.

Eén echte winterboilie, dat is de nieuwe Milky Banana.

 

Speciaal voor de Milky Banana is een vloeibare blend bestaande uit vrije aminozuren, melkextracten, eetlustopwekkers en natuurlijke suikers aan de boilie toegevoegd. Daarnaast zorgt een unieke mix flavours op esterbasis voor een heerlijke geur en een prikkel die bij lage watertemperaturen (5-14 graden) extreem goed uitlekt.

 

De Milky Banana ontstond al 15 jaar geleden en bleek een ware killer.

De Milky Banana ontstond al 15 jaar geleden en bleek een ware killer.

 

Wintertriggers en liquids

Bij Originals weten we als geen ander hoe je aas in de winter succesvol kunt inzetten. ‘Hoe attractiever hoe beter’ is het motto. Winterkarpers hebben immers niet perse boilies nodig om zich te voeden en daarom is de prikkel van het aas extreem belangrijk. Die prikkel moet de vis als het ware verleiden om ondanks het koude water toch voedseldeeltjes op te pakken. Daarom is het slim om extra triggers toe te voegen aan je aas. Daarvoor zijn de Amino Booster en High Concentrated Amino Trigger perfecte liquids om te gebruiken als bijvoorbeeld soak over je gecrunshte boilies of als extraatje over je pellets of op je haakaas. Frontman van originals Martin Post is hier groot fan van!

 

Watertemperatuur is geen reden meer om thuis te blijven!

Watertemperatuur is geen reden meer om thuis te blijven!

 

Martin: ”Wintervissen is soms erg lastig en taai, vooral in deze weken met een dalende watertemperatuur. Ik probeer mijn aas daarom zo attraktief mogelijk te vissen. Ik maak daarbij veelvuldig gebruik van Amino Boosters en Triggers. Je kunt met deze liquids een extreem goede prikkel creëren in alle waterlagen zonder dat je de vis verzadigt. Ik durf gerust te zeggen dat ik in de wintermaanden niet zonder deze producten op pad ga. Het is natuurlijk belangrijk om de zaken goed te relativeren want stekkeuze is in de wintermaanden prioriteit nummer 1. Maar wanneer je de karpers eenmaal gevonden hebt dan is het belangrijk om ze te laten azen, en daar helpen deze liquids je echt bij”.

 

De combinatie van producten is precies zo ontworpen om in de lastige koude maanden karpers te verlijden.

De combinatie van producten is precies zo ontworpen om in de lastige koude maanden karpers te verlijden.

 

Uitgebreide aasrange

De range Milky Banana’s bestaat uit Ready Made boilies, Pellets, Amino Boosters, High Concentrated Amino Triggers en Pop-ups. Speciaal voor deze wintereditie heeft Originals 12 mm boilies geproduceerd. Als haakaas kan je deze perfect combineren met de 12 mm pop-ups als snowman.

 

Wit is altijd al een killer gebleken in de wintermaanden.

Wit is altijd al een killer gebleken in de wintermaanden.

Veel plezier en succes de komende koude maanden. Hopelijk krijgen jullie deze winter een mooie buffel op de mat!