Originals viert feest: 20% korting op 5 Juli

Originals bestaat 4 jaar. Vier jaar alweer! Bij het neerpennen van deze zinnen kan ik zelf nauwelijks geloven dat we met ons merk alweer 4 jaar onderweg zijn. De tijd vliegt voorbij. Wat begon als een leuk project is inmiddels een fulltime job voor mezelf en voor enkele anderen. Originals groeit nog steeds enorm hard en er liggen veel plannen op de plank om flink door te stomen.

 

Wat begon als een leuk project is inmiddels een fulltime job voor mezelf en voor enkele anderen

 

Scoor 20% Korting

Hoog tijd voor een feestje zou je denken. En inderdaad, traditiegetrouw geven we ook dit jaar een online knalfeest op onze verjaardag. Aankomende zondag 5 juli profiteer je 1 dag van maar liefst 20% korting op alles (uitgezonderd reeds bestaande aanbiedingen).

Heb je een trip naar het buitenland gepland of heb je veel aas nodig? Dan is dit het moment. Met enorme voorraden is een snelle levering gegarandeerd en zelf zal ik waarschijnlijk ook weer enkele dagen bijspringen in het magazijn. Vele handen maken immers ligt werk.

 

Scoor DEZE ZONDAG maarliefst 20% korting op alles!

 

Crisis door corona? Integendeel!

Afgelopen maanden was het sowieso een gekkenhuis voor onze inpakkers. De coronacris laat wereldwijd zijn sporen na, maar gelukkig is de hengelsportbranche door deze ontwikkelingen juist veel sterker geworden. Nu mensen niet naar de sportschool kunnen, kroegen worden gemeden en festivals zijn gecanceld is sportvissen populairder dan ooit tevoren. Alleen in Nederland werden al meer dan 50.000 extra vispassen verkocht.

 

Er werden door onze aasmakers duizenden kilo’s extra’s vers gedraait voor alle (nieuwe) vissers

 

Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat de verkoop van onze boilierange is geëxplodeerd. Iedereen wil kwaliteitsaas en dat bestellen we bij voorkeur online. Vooral in mei en juni konden we het massale aantal bestellingen nauwelijks aan. Fantastisch natuurlijk, maar organisatorisch moesten we flink opschalen om een snelle levering te kunnen garanderen. Iets wat niet altijd lukte, maar met enorme voorraden en extra mensen lukt het momenteel om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen uit te leveren. Iets waar we natuurlijk hartstikke trots op zijn.

 

Door flink op te schalen wisten we al jullie orders snel te versturen!

 

Werkweken van 70 uur

Een keerzijde van de medaille is dat ik persoonlijk afgelopen maanden nauwelijks aan vissen ben toegekomen. Werkweken van 70 uur zijn afgelopen maanden geen uitzondering dus je kan je voorstellen dat mijn vistijd drastisch is geslonken.

Geen ramp, want een succesvolle onderneming geeft ook een kick, maar inmiddels begint het toch wel heel erg te kriebelen om naar de waterkant te gaan. Gelukkig ligt er een vistrip met Mike Thille in het verschiet dus dat is iets waar ik enorm naar uitkijk. En ook al duurt het nog minimaal 6 weken, bij de gedachte dat ik dan mijn eerste Italiaanse karpers kan gaan vangen is het heerlijk wegdromen…

 

De vorige trip met Mike was een mega Succes! Zal het dit keer weer lukken?

 

Bedankt bedankt bedankt

Rest mij niks dan jullie enorm te bedanken voor jullie massale support de afgelopen jaren. Dank voor de vele toffe priveberichten, de toffe persoonlijke gesprekken en vooral dank voor de vele vangstberichten. Het blijft keer op keer genieten om te zien hoeveel karpers er op ons aas worden gevangen.

Ik hoop (en dan spreek ik ook zeker namens de andere medewerkers en teamleden) dat we jullie nog heel lang mogen voorzien van ons kwaliteitsaas.

– Martin Post