Originals Package Deal, snel voeren, vissen en vangen

Onze Package Deals vonden afgelopen weken gretig aftrek. Veel vissers bestelden zo’n deal ter kennismaking met onze producten. De vele vangsten die volgeden lieten ons natuurlijk glunderen. We kregen veel goede reacties, vooral over de kwaliteit van onze producten, de snelle instant respons en de gunstige prijs.

1

De Originals Package Deal: snelle instant respons voor een gunstige prijs

In deze Update laten we je zien hoe je een Standaard Package Deal het beste kunt gebruiken. De Package deals zijn leverbaar in de smaken First Choice Scopex, First Choice Maple Pistache en First Choice Liver Squid. Een  deal bevat 5 kilo boilies, 1 kilo pellets, 500 ml Amino Bait Booster en een potje 14 mm Amino Food Pop-ups. Aan de waterkant kun je er direct mee aan de slag. Deze deals bevatten namelijk alle producten die je nodig hebt om een avond of een weekend karpers te vangen.

Voor optimaal gebruik gemak hebben we hieronder een kort overzicht geplaatst met daarin enkele slimme gebruikerstips.

2

Voer de avond van tevoren 1-2 kilo

1 • De Package Deal bestaat uit vijf kilo boilies, 1 kilo pellets, 500 ml booster en een potje 14 mm Amino Food Pop-ups.

2 • Voorafgaand aan de sessie is het raadzaam om 1-2 kilo te voeren. Bij voorkeur een avond vooraf en als je tijd hebt zelfs twee avonden vooraf. Je kunt de vis daarmee op je voerplek krijgen en ze vertrouwen geven in het aas.

3 • Heb je geen tijd om te voeren, dan kan de Amino Booster je aas net die extra prikkel geven voor een snelle aanbeet. Deze booster zit bomvol natuurlijke suikers en andere eetlustopwekkers.

Amino Booster kan nét die extra prikkel geven

4 • Een klein PVA-zakje met pellets, eventueel gesoakt met Amino Booster, zorgt ervoor dat de karpers je haakaas net iets sneller ontdekken. Deze pellets lossen langzaam op en zullen geleidelijk een geur en voedselsignaal verspreiden.

5 • Terwijl je 1 hengel met bijvoorbeeld een gesoakt bodemaasje vist adviseren wij voor de tweede hengel een afwijkend haakaasje. Bijvoorbeeld een Amino Food Pop-up 14 mm op een Chod of als snowman!

6 • Door de producten uit de Package Deal te combineren en een avond vooraf twee kilo te voeren lag deze zomerschub al binnen anderhalf uur op de mat!

4

Een klein PVA-zakje met pellets, gesoakt met Amino Booster

Met onze Package Deals heb je dus eigenlijk alles in huis om eens lekker een avond of een nacht naar de waterkant te gaan. Voor de vissers die graag heel korte sessies vist is er inmiddels een Instant Package Deal verkrijgbaar en voor de karpervissers die eens een serieuze voercampagne willen ondernemen of voor de vissers die een trip naar Franrijk plannen, is er een XXL Package Deal verkrijgbaar. Alle deals zijn voordelig geprijsd en zo samengesteld dat jij er snel vis mee kan vangen.

5

Een Amino Food Pop-up 14 mm op een Chod

We hopen met deze update je visserij weer ietsje gemakkelijker te maken. Mocht je met onze producten eens een mooie vis vangen, schroom dan niet om een mooie foto van deze vangst te mailen naar info@original-boilies.com. De mooiste foto’s geven we een ereplaats op onze whall of fame.

6

Martin Post met het resultaat van een instant avondje vissen