Strawberry Special – de eerste resultaten

De lancering van een nieuwe range is altijd spannend. Hoe zijn de eerste reacties? Doen de karpers het er goed op en zijn de hoge verwachtingen realistisch? Tijdens de testfase werd de nieuwe Strawberry Special door onze consutants al snel omgedoopt tot ‘big fish’ aas. Maar zou het aas na de lancering deze reputatie waar maken? Je leest het in dit artikel.

 

Voldoet de nieuwe Strawberry Special bol aan de verwachtingen van kritische klanten?

Voldoet de nieuwe Strawberry Special bol aan de verwachtingen van kritische klanten?

 

Twee maand na de lancering kunnen we concluderen dat het aas enorm goed aanslaat. Naast de vele positieve reacties zijn ook de vangsten van klanten en consultants echt indrukwekkend te noemen. Op de meest uiteenlopende wateren doet de Strawberry Special het erg goed. In april kregen we al vrij snel de eerste prachtige vangstberichten binnen en eerlijk gezegd waren wij daardoor behoorlijk verrast.

Het water was in die periode nog erg koud en de range was nog geen week op de markt. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. De watertemperatuur knalde omhoog, het aantal bestellingen was enorm en de vangstberichten vlogen ons om de oren. Een droomstart voor de Strawberry Special en een dik compliment voor onze aasmakers. Deze mannen hebben met het ontwikkelen van een ‘big fish’ aas hun doelstelling ruimschoots gehaald. Bedankt mannen!

Alleen maar dikke vissen?

Vang je met de Strawberry Special dan alleen maar dikke vissen? Het eerlijke antwoord is nee. Logischerwijs zijn er ook veel kleine vissen op het aas gevangen (en daar zijn we natuurlijk ook blij mee), maar toch is het aantal dikke vissen dat op de Strawberry Special is gevangen echt groot. Het aas voldoet daarmee ruimschoots aan de verwachtingen. De zwarte kleur, de ietswat gesloten structuur van de boilie en de uitgekiende voedingswaarde zorgde voor vele mooie vangsten en PR’s die sneuvelden. Ontzettend gaaf en tegelijkertijd belooft het nog veel goeds voor de aankomende maanden.

Heb je nog geen kennis gemaakt het aas? Lees dan snel verder en check wat de Strawberry Special zo bijzonder maakt.

 

Vele PB's sneuvelden de laatste maanden op de Strawberry Special!

Vele PB’s sneuvelden de laatste maanden op de Strawberry Special!

 

Het ‘foefje’ bloedplasma

De Strawberry Special is een boilie met een uitgekiende voedingswaarde en is opgebouwd uit meerdere vismelen, vishydrolisaat, vezels, zoete ingrediënten, verfijnde zoete smaakmakers en een unieke vloeibare blend van diverse flavours. Als foefje hebben we in deze boilie een subtiele dosering bloedplasma toegevoegd. Daardoor is de boilie iets taaier en harder dan de andere boilies in onze range. De boilie blijft onder water minimaal 24 uur intact. Bovendien zorgt het plasma er mede voor dat de lokstoffen langzaam en gedoseerd aan het water worden vrijgegeven. Simpel gezegd geeft het de grote karpers van een water meer tijd om het aas te vinden voordat hun kleinere soortgenoten het hebben opgegeten.

 

De boilies zijn iets harder en taaier dankzij een subtiele dosis bloedplasma

 

Dit in combinatie met de zwarte kleur maakt de Strawberry Special tot een unieke boilie. Vooral op wateren met een extreme hengeldruk en op heldere kanalen, plassen en meren presteert dit aas extreem goed! Een bijkomend voordeel is dat deze boilie nauwelijks opvalt voor watervogels die het op jouw voerstek hebben voorzien.

 

Martin Post over de Strawberry Special

Een echt ‘big fish aas’ ontwikkelen bleek nog een flinke uitdaging maar twee maanden na de lancering van de Strawberry Special durf ik wel te zeggen dat we daarin goed zijn geslaagd. Voor mij persoonlijk was het verhaal van een jong vissertje de ultieme bevestiging van onze filosofie. De fanatieke baas vist vaak op een plaatselijke vijver waar hij veel kleine karpertjes vangt. Best logisch gezien de recente uitzetting van honderden visjes. De paar dertigers die op de vijver zwemmen kregen dus simpelweg weinig kans om zijn aas op te pakken.

 

Minder attractie helpt je om sneller de toplaag te bereiken!

 

Een iets minder attraktief aas als de Strabwerry Special bleek uiteindelijk ook hier de oplossing. Enkele weken na de lancering van het aas kreeg ik enkele priveberichten van hem met het nieuws dat hij 2 lage dertigers op het water had gevangen. Voor dat water twee van de drie topvissen. Schitterend toch! Naast alle berichten over extreem dikke vissen zijn het ook dit soort leuke verhalen die de filosofie achter de range bevestigen.

 

Uitbreiding van de range!

Wist je trouwens dat we recent de Amino Baitspray aan de Range hebben toegevoegd? Met deze Baitspray is de Strawberry Special nu helemaal compleet en klaar om de Benelux verder te veroveren. Ben je na aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden? Check dan de productpagina voor de volledige range en probeer eens een paar producten van deze uiterst betaalbare en effectieve range.

 

De “aardbei op de taart” van de Strawberry Special Range

 

Ps: ook een mooie vangst gedaan op de Strawberry Special of op één van onze andere smaken? Mail je foto naar info@original-boilies.com of stuur ons een privebericht en wie weet plaatsen wij je foto in 1 van de volgende blogs of op social media.

Team Originals