Tim’s Like & Share

Je ziet ze vast wel eens voorbij komen. Onze Like & Shares op Facebook. Met leuke acties op een aantal websites hebben we inmiddels al meerdere vissers blij gemaakt.

In totaal gaven we namelijk zo’n vijf Package Deals weg, bestaande uit vijf kilo boilies, een kilo pellets, 500 ml Amino Boosters en een potje 14 mm Amino Food Pop-ups. Na alle berichten op Facebook kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt waar zo’n prijs uiteindelijk terecht komt. Een leuk voorbeeld om dit te illustreren is Tim Nijkamp

Prijswinnaar Tim Nijkamp op CarpFeeling

Prijswinnaar Tim Nijkamp met de eerste vis die hij ving aan de prijs die hij won. Binnen een half uur was het wederom prijs op het kanaal.

Tim won via de website CarpFeeling een Package Deal Liver Squid. Vervolgens ontstond er via Messenger een leuke berichtenwisseling. Het bleek dat Tim in de Tacklebox reeds kennis had gemaakt met onze aasrange. Toen Tim na enkele dagen de prijs in huis had was hij daarom al snel geneigd om naar de waterkant te vertrekken, maar net als velen dient er natuurlijk eerst gewerkt te worden. Dus enkele dagen later was daar de vuurdoop met ons aas.

Ook Thomas werd diezelfde nacht verrast door een gillende beetverklikker

Ook Thomas werd diezelfde nacht verrast door een gillende beetverklikker

Aan het begin van de avond kregen we al bericht van Tim. Een bedankje in onze richting voor de prijs en in de bijlage een foto van een supergave schub. Binnen een half uur was het al bingo. Op de Originals bollen, was het enthousiaste bericht. En eerlijk is eerlijk, dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk om te horen.  De volgende ochtend kregen we nogmaals een bericht van Tim. Ook zijn kameraad viel in de prijzen. Een prachtige zomerschub kon de verleiding niet weerstaan.

Thomas en de Maple Pistache Boilie, een succesvolle combinatie

Thomas en de Maple Pistache Boilie, een succesvolle combinatie

Maar het werd nog mooier. Thomas, de kameraad van Tim, was zo enthousiast over ons aas dat hij bij thuiskomst direct 12 kilo boilies bestelde.  Snel even proberen was zijn motto. Nog geen week na de succesvolle sessie met Tim, kregen we alweer bericht, ditmaal van Thomas. Instant knallers, dat waren zijn eerste woorden. We konden een glimlach natuurlijk niet onderdrukken. Thomas ving tijdens zijn eerste nacht met ons aas deze schitterende schub. Wat een schitterende parel. Dergelijke hoog gebouwde vissen laten toch ieder vissershart sneller kloppen. De First Choice Maple Pistache zit inmiddels standaard in zijn vistas en dat vinden wij een begrijpelijke keuze!

Thomas-is-inmiddels-helemaal-blij-met-de-komst-van-Originals.-Na-zijn-eerste-bestelling-ving-hij-deze-prachtige-donkere-schub2

Thomas is inmiddels helemaal blij met de komst van Originals. Na zijn eerste bestelling ving hij deze prachtige donkere schub

Zo zie je maar. Onze Like & Shares worden tot nu toe goed benut. Momenteel loopt er een nieuwe Like & Share in samenwerking met KWO. De prijs is een XXL Package Deal met een waarde van maar liefst 250 euro dus we hopen  dat we opnieuw iemand blij gaan maken met deze vette prijs en dat we snel weer een Blog kunnen schrijven met een update over vangsten met de ‘Like & Share boilies’.