Winnaar Originals Mail

We kunnen gerust stellen dat Originals Mail een groot succes is geworden. We ontvingen duizenden inschrijvingen en daar willen we jullie enorm voor bedanken. Dank voor jullie inschrijvingen en dank voor de lovende woorden die we kregen na de eerste Originals Mails. Aankomende maanden willen we Originals Mail gaan uitbouwen tot een leuk item waarbij je bijna wekelijks toffe aanbiedingen, slimme tips, exclusieve blogs en leuke filmpjes in je mailbox krijgt.

 

Winnaar mail actie Originals

 

Onder alle inschrijvingen is Lieuwe Breeuwsma de winnaar geworden van de Milky Banana XXL Package Deal. Lieuwe van harte gefeliciteerd met je prijs! We hopen dat je er veel mooie vissen mee mag vangen. We nemen contact met je op zodat je de prijs zo snel mogelijk in huis hebt.

 

Milky Banana Boilies Originals

 

Voor alle andere deelnemers die interesse hebben in de Milky Banana Range hebben we enkele interessante Package Deals samengesteld. Met deze Deals kun je alsnog kennismaken of voordelig profiteren van dit mooie winteraas. Zolang de watertemperatuur nog niet boven de 12-14 graden is, komt de Milky Banana optimaal tot z’n recht. Wij adviseren deze range daarom ook voor de maanden maart en april. Afhankelijk van het weer zal de watertemperatuur dan nog relatief laag zijn waardoor wij ook in deze maanden graag met dit speciale winteraas vissen.