Premium
Carp Food

Premium
Carp Food

Originals biedt een betaalbare aasrange met een optimale instant vangkracht. Voor de beste kwaliteit maken we zoveel mogelijk gebruik van bewezen en ambachtelijke productiemethoden en recepten.

We bereiden de boilies met verse ei-producten en gebruiken we een verfijnd garingsproces zodat de smaak- en geurstoffen èn vrije aminozuren allemaal behouden blijven. Ingrediënten die hun vangkracht al hebben bewezen, combineren we met de nieuwste kennis en technologie op aasgebied. Met als resultaat onze eigen unieke aasrange van boilies, pellets, groundbaits, liquids, pop-ups en hookbaits.

De Originals producten zitten bomvol attractoren en zijn uitermate geschikt voor de instant visserij. Uiteraard bewijzen ze zich ook op de langere termijn als karperaas bij uitstek.

Package
Deal

Wij hebben met zorg een aantal package deals samengesteld. Deze deals bestaan uit 5 kilo First Choice Boilies, 1 kilo Pellets, 500 ml Bait Booster en 1 potje Amino Food Pop-ups 15 mm. Met deze deal kun je op een voordelige manier kennis maken met onze producten en de instant vangkracht ervaren. De packagedeals zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuwsde beste tips en de scherpste aanbiedingen?

Nieuwsbrief Originals Boilies