Original
Movies

Mike & Martin
Voorjaarstactieken

Recent visten Mike en Martin een Social op het prachtige CarpTwenty. Hier bespraken ze hun voorjaarstactieken uitvoerig op camera en deelden ze nuttige tips waardoor jij ook dit voorjaar veel meer kan gaan vangen. Doe er je voordeel mee en check de video snel!

Wintervissen
Op de Koperen Plas

Halverwege Januari visten Martin Post en Thimon Dokter een nachtje op de Koperen Plas bij Zwolle waarbij ze in 30 uur en ondanks het winterse weer maarliefst 16 aanbeten wisten te krijgen! Met een watertemperatuur van 5.1 graad bleek locatie de key tot succes. In deze video laten de mannen al hun trucs, rigs en aas waarmee hoe ze dit voor elkaar kregen met natuurlijk een aantal dikke bakken en prachtige sfeershots. Enjoy!

Een nachtje op
VC De Meeren

De mannen van Originals visten samen een nachtje op het prachtige water van VC De Meeren. In de video beschrijven Martin Post, Jan van der Zanden en Wesley Vroom hun aanpak en werd het ondanks de koude omstandigheden toch een succesvolle nacht!

Super Sessie
Martin & Willem

Afgelopen nazomer reisden Willem en Martin af naar het Franse land voor een gaaf karperavontuur. Het doel? Vijf wateren bevissen in vijf dagen en zoveel mogelijk plezier beleven. Met de Hit & Run tactiek lukte het de jongens om maar liefst vijf wateren in vijf dagen te bevissen. Bekijk het filmpje en zie hoe het de jongens lukt om op alle wateren prachtige karpers te vangen.

Succesvol Karpervissen met
Job van Dillen

Jop is een hard werkende ZZP’er. Dag in dag uit is hij bezig met zijn hoveniersbedrijf en daarom kiest hij bewust voor de Scopex boilies van Originals. In dit toffe filmpje neemt Jop je mee tijdens een nachtje vissen aan een druk bevist Brabants water. Het lukt hem om een schitterende karper te vangen.

Martin Post succesvol met de
Liver / Squid

Martin zijn vrije tijd is schaars en daarom laat hij niets aan het toeval over. In dit filmpje zie je hoe hij zijn stekken kiest, de bodem zorgvuldig ontdekt en vervolgens zijn aas zeer nauwkeurig positioneert. Bij zijn eerste kennismaking met dit water is hij direct succesvol met de Liver Squid boilies.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuwsde beste tips en de scherpste aanbiedingen?

Nieuwsbrief Originals Boilies