Premium Carp Foods
Originals

Originals is in 2015 opgericht door een gepassioneerde vriendengroep van aasmakers en karpervissers. Ons doel? Een betaalbare aasrange creëren met een optimale instantvangkracht. Voor de beste kwaliteit maken we zoveel mogelijk gebruik van oude ambachtelijke productiemethoden en recepten.

Zo bereiden we de unieke verse ingrediënten en gebruiken we een gecontroleerd garingsproces zodat de smaak- en geurstoffen èn vrije aminozuren allemaal behouden blijven. Grondstoffen die hun kracht al hebben bewezen, combineren we met de nieuwste kennis en technologie. Met als resultaat onze eigen unieke aasrange van ready made boilies, pellets, groundbaits, liquids, pop-ups, wafters en hookbaits. Onze Originals producten zitten bomvol attractie en zijn uitermate geschikt voor de instant visserij op karper.

Frontman
Martin Post

Martin Post is de drijvende kracht achter Originals. Samen met een team specialisten is hij verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen binnen het bedrijf. Daarnaast is Martin een visser in hart en nieren. Al zijn vrije uren spendeert hij aan de waterkant.

Martin heeft meer dan twintig jaar praktijkervaring op de meest uiteenlopende wateren. Van Nederlandse circuitwateren tot Franse rivieren of van kleine goed bezette putjes tot Franse reservoirs in de Pyreneeën. Martin heeft ze allemaal bevist. Zijn nuchtere kijk op het karpervissen in combinatie met een enorme drive maken hem tot een uitzonderlijk succesvolle karpervisser.

Luc Pluckers
Aasspecialist

Luc Pluckers is een fenomeen op aasgebied en daarom zijn wij enorm trots dat hij een belangrijke rol vervult binnen het team van onze aasmakers. Deze man heeft maar liefst 30 jaar ervaring op aasgebied!

Veel oudere karpervissers zullen Luc kennen uit zijn vroegere jaren als karpervisser en van zijn enorme kennis over vloeistoffen, amino’s en overige triggers. Zijn productkennis is fenomenaal en door Luc zijn inbreng zorgen wij ervoor dat ons aas een uitstekende instant vangkracht heeft. Veel van onze producten komen uit Luc Pluckers zijn hoge hoed en voor de aankomende jaren heeft hij nog veel meer gave producten op de planning staan!

Ondernemend vistalent
Wesley Vroom

Wesley Vroom is de nieuwste aanwinst binnen het team van Originals. Wesley is een jonge talentvolle visser uit het Noordoosten van het land.  Afgelopen jaren heeft hij veel wateren in zowel Nederland, Frankrijk als Duitsland bevist. Binnen Originals is Wesley verantwoordelijk voor onze activiteiten op social media. Daarnaast zal Wesley ons ondersteunen bij diverse marketingactiviteiten, beurzen en demodagen.

Naast zijn passie voor deze werkzaamheden (want dat is het voor jonge ondernemer) is Wesley student Business & Retail Management. Deze opleiding sluit naadloos aan bij de werkzaamheden die Wesley voor Originals doet. Alhoewel Wesley met veel plezier zijn studie doet, verblijft hij toch het allerliefst aan de waterkant. Het karpervissen loopt bij Wesley als een rode draad door zijn leven en we zijn daarom enorm blij dat dit talent zich heeft aangesloten bij ons team.

Rasvisser & analist
Thom Vredevoort

Thom Vredevoort is een uitzonderlijk talenvolle visser. Zijn analytisch vermogen in combinatie met zijn haarscherpe observaties maken hem tot een unieke karpervisser.

Thom zijn visserij bestaat voornamelijk uit instant sessies. Observeren heeft Thom daarbij tot een kunst verheven. Urenlang struint Thom op zijn fiets slootjes en plassen af, op zoek naar karper. Zijn hengel blijft in de foudraal totdat hij de karpers heeft gevonden. Thom is een ware meester is het snel verleiden van een karper. Zijn aanpak is nuchter maar extreem doeltreffend.

Fotograaf
Jorrit Smit

Jorrit Smit is een jonge visbaas met extreem veel oog voor detail. Zijn rigjes zijn perfect en ook op aasgebied laat Jorrit niets aan het toeval over.

Naast het karpervissen heeft Jorrit een enorme passie voor fotografie. Door de lens van zijn camera’s schiet hij unieke beelden. Daarom is Jorrit nauw betrokken bij de fotografie die we bij Originals zo belangrijk vinden. Zie je op onze site of op onze facebookpagina een unieke foto dan is de kans groot dat Jorrit daarvoor verantwoordelijk is.