Strawberry Special Package Deals nu verkrijgbaar!

Heb jij al gehoord over onze nieuwe Strawberry Special? Afgelopen weken werd er op dit nieuwe aas van enorm veel vis gevangen. De nieuwe pikzwarte vismeelboilie met een zoete smaak veroverd in rap tempo de Benelux.

Recent hebben wij twee kant en klare pakketten aan de range toegevoegd.. Deze deals scoor je nu met een vette korting en ze bevatten alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

 

De Strawberry Special is een pikzwarte vismeelboilie met een heerlijke volle zoete smaak. Een echt big-fish aas

 

Onze aasmakers aan het woord:

Geen moeilijk gedoe. Gewoon een kant en klaar pakket met alle producten die je nodig hebt om een lekker weekend te gaan vissen. Onze nieuwe Strawberry Special is ingeslagen als een bom (we werden afgelopen weken letterlijk overspoeld met gave vangstberichten) dus is het hoog tijd om deze Package Deals te lanceren. Deze deals bevatten boilies, pellets, een booster, pop-ups en zijn aantrekkelijk geprijsd.

 

Nieuw van Originals, de Strawberry Special Package Deals. Klaar voor gebruik

 

Een  Strawberry Special Package Deal bevat de volgende producten:

Overigens is er voor de grootverbruikers zelfs een XXL Deal verkrijgbaar. Dit pakket bevat maar liefst 25 kilo boilies en veel andere producten en is wederom verkrijgbaar met een dikke korting. Probeer je liever een andere smaak? Geen probleem. De deals zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Krill Caramel, Milky Banana, Original-B1 en de nieuwe Strawberry Special.

 

Afgelopen weken werden er veel vissen gevangen op de nieuwe Strawberry Special. Doe er je voordeel mee

 

Toptip- aas voor grote vissen!

De Strawberry Special Range is speciaal ontwikkeld voor het vangen van grote karpers. De pikzwarte kleur, de ietwat afwijkende structuur en de hardheid van de boilies verraden dat onze aasmakers bewust hebben gekozen voor deze eigenschappen.

 

De Package Deals bevatten boilies, pellets, pop-ups en deze bijzonder smaavolle Amino Booster

 

Wil je gericht op jacht gaan naar grote karpers? Dan ben je met een iets minder attraktief altijd in het voordeel. De Strawberry Special is zo’n aas. Probeer ze maar eens op een water waar je normaal gesproken veel brasem vangt en je zult zien dat je met dit zwarte balletje meer en dikke karpers gaat vangen!

Toptip- Dit aas is uitermate geschikt om op jacht te gaan naar grote karpers