Voorjaarsdeals van Originals

Nog snel even profiteren van een fiske korting op je aas? Het kan met onze voorjaarsdeals. Je scoort met de voorjaarsdeals van Originals momenteel 20% korting op de smaken Krill Caramel, Original-B1 en Scopex. Ga snel naar de producten of lees hieronder verder.

 

Scoor 20% korting op je voorjaarsdeal en profiteer tot en met zondag 2 juni!

Scoor 20% korting op je voorjaarsdeal en profiteer tot en met zondag 2 juni!

 

Onze aasmakers aan het woord:

Toen we vorig jaar voor de eerste keer onze voorjaardeals lanceerden konden we niet voorspellen dat het zo’n groot succes zou worden. Binnen no-time bestelden honderden vissers hun voorjaardeals en de toffe vangstberichten vlogen ons om de oren. Vanwege het enorme succes hebben we dit jaar de voorraden flink verhoogd. We leveren bijna alle online orders al binnen enkele dagen bij je thuis en dat is natuurlijk wel fijn nu de karpers goed vangbaar zijn!

 

25kg vers aas binnen enkele dagen bij je thuis. Ideaal toch!

15kg vers aas binnen enkele dagen bij je thuis. Ideaal toch!

 

De vis is los!

Dat de karpers momenteel goed vangbaar zijn is een understatement. Uit de hele Benelux en ook vanuit Frankrijk en Duitsland krijgen we veel prachtige vangstberichten binnen. Logisch ook, want de vissen maken zich op voor de paai en op veel wateren zijn de karpers zelfs al afgepaaid. Ze hebben dus flink honger en een tactiek van een flink boiliedieet is precies waar de vissen nu hard op gaan. Onze voorjaarsdeals sluiten dus perfect aan bij de behoefte van de karpers en ze zijn ook nog eens fijn voor je portemonnee.

 

Ook Mike weet ze te vangen met de Original B1. Deze hoge spiegel van 17.5 kilo ving hij aan een Orignal-B1 Pop-upje.

Ook Mike weet ze te vangen met de Original B1. Deze hoge spiegel van 17.5 kilo ving hij aan een Orignal-B1 Pop-upje.

 

Aastip:

Als karpervisser wil je natuurlijk het liefst een aas waar je altijd en op ieder water mee vangt. Helaas is zoiets onmogelijk, maar met de Krill Caramel en de nieuwe Original-B1 heb je wel 2 topaasjes in huis die naadloos aansluiten bij de behoeften van een karper. Vraag je ons naar onze 2 favoriete boilies, dan antwoorden we standaard met de Krill Caramel en Original-B1. Inmiddels hebben beide aassoorten zich ruimschoots bewezen op de meest uiteenlopende wateren.

 

Aastip: De Krill Caramel en de Original-B1 zijn onze favoriete boilies op dit moment.

Aastip: De Krill Caramel en de Original-B1 zijn onze favoriete boilies op dit moment.

 

Online 20% korting op je deal

Je shopt onze voorjaarsdeals het makkelijkst via onze webshop. Je ziet daar de deals in de smaken Krill Caramel, Original-B1 en Scopex met 20% korting staan. Tijdens werkdagen heb jij je bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis. Uiteraard kun je ook altijd even langs gaan bij De Tacklebox in Beilen waar de volledige range van Originals verkrijgbaar is. De deals zijn verkrijgbaar tot en met zondag 2 juni!

 

Scoor snel een voorjaarsdeal nu ze los zijn!

Scoor snel een voorjaarsdeal nu de karper los is!