Het beste zomeraas?

Wil je geen tijd verkwanselen, twijfel je over je aas en speel je het liefst op safe? Check dan deze update waarbij de ervaren vissers van Originals je tips geven over hun aaskeuze deze zomer.

Waar houden de boys rekening mee en welke smaken doen het in de maanden augustus en september erg goed? Je leest het in deze update!

“Een boilie waar je op ieder water en altijd en overal mee vangt. Het is de ultieme zoektocht van onze aasmakers. En ook al denken we dat we met één van onze smaken boilies in de buurt komen, vangstgaranties bestaan niet. Met een enorme hoeveelheid praktijkervaring weten we echter wel heel goed welk aas wanneer het beste tot zijn recht komt.  Daarom lees je hieronder de 3 smaken boilies uit onze range waar je deze zomer (en ook in de nazomer) sowieso mee kan gaan knallen.”

 

Drie smaken waar jij gegarandeerd mee kunt gaan vangen!

 

Vangstgarantie bestaat niet, of toch wel?

Speel je qua aaskeuze op safe? Dan denken wij natuurlijk direct aan de Krill Caramel. Drie jaar na de lancering is dit aas extreem populair en dat heeft natuurlijk een reden. Duizenden karpervissers gebruiken dit aas en niet zonder succes. Zelfs onze aasmakers verbazen zich nog wel eens over de vangkracht van dit bolletje.

De complexe samenstelling van meer dan 20 verschillende zoete en visrijke ingrediënten spreekt zoveel karpers aan dat je met deze boilie op ieder water je vissen vangt. Instant of lange termijn, eigenlijk maakt het niet zoveel uit.

 

Krill Caramel is het meest populaire aas in onze range, en niet zonder reden!

 

De karpers weten dit bolletje te waarderen en daarom noemen wij de Krill Caramel ‘een veilige keuze’. Lekker als je even twijfelt aan je aas of wanneer het allemaal niet wil lukken. Uiteraard kunnen we je geen vangstgarantie beloven, maar vraag eens aan andere vissers wat ze van dit bolletje vinden (of check online de reviews maar eens), dan snap je waarschijnlijk al snel waarom dit aas zo populair is.

 

Om dit soort bakken te vangen moet je kunnen vertrouwen op je aas!

 

Iets aparts en niet alledaags?

Een boilie met aardbeiensmaak en een zwarte kleur? Het klinkt wat vreemd, maar toch is dat de simpele omschrijving van de Strawberry Special. In het echt is deze pikzwarte boilie veel meer dan enkel een zwarte kleur en aardbeiensmaak.

De Zwarte Strawberry Special is namelijk een echt ‘big fish’ aas. Zowel qua voedingswaarde en attractiviteitswaarde is dit aas helemaal afgestemd op het vangen van dikke vissen. Is zoiets mogelijk? We zien je fronsen, maar toch kun je qua ingrediënten veel sturen.

 

Zwart, zoet en volledig afgestemd op de behoeftes van dikke vissen!

 

Bij deze boilie is er bewust gekozen voor een specifieke voedingswaarde, een donkere kleur en daarbij is deze lichtzoete boilie op basis van vismelen iets harder dan de andere boilies in de range. Enerzijds zorgt dit ervoor dat je met dit aas gemiddeld genomen meer dikke vissen vangt en anderzijds maakt het de Strawberry Special een perfect zomeraas.

 

Strawberry Special is een perfecte keuze in de zomer

 

De eiwitrijke Original-B1

Wil je de strijd met natuurlijk voedsel aan gaan? Dan is de Original-B1 de boilie die je daarbij nodig hebt. Deze boilie is totaal anders dan de andere twee boilies. De eiwitwaarde van deze boilie is maar liefst 30% en ook het vetpercentage is vrij hoog, dus daarmee zit je in deze tijd van het jaar zeker goed.

 

De Original-B1 bevat unieke ingredienten en een super goede voedingswaarde

 

Nog een voordeel van de Original-B1 is de uitgesproken en specifieke smaak. Er zijn weinig andere boilies op de markt die zo’n uitgesproken volle zoute ‘vissmaak’ hebben. Lukt het jou om de karpers op het aas te krijgen door een paar weken stevig voor te voeren? Dan ga je serieus brokken maken waarbij het zelfs voor komt dat de concurrentie niets meer vangt!

Eerlijk is eerlijk, dit is geen gemakkelijke tactiek maar met dit aas is het absoluut mogelijk.

 

Om dit soort bakken in de zomer te kunnen vangen heb je kwalitatief aas nodig

 

Scoor 20% korting

Wie deze zomer met het aas van Originals aan de slag wil gaan zou zeker de populaire Boiliedeals nog eens moeten bekijken!
Deze deals bestaan uit 15 kilo boilies en daarbij scoor je al snel kortingen die oplopen tot maar liefst 25 procent.

 

Scoor nu nog snel jouw 15kg boilies met korting tot wel 25%

 

Voor grootverbruikers, bigfish hunters en Frankrijkgangers natuurlijk héél interessant. Check voor de andere smaken en de beste deals de webshop en heb je nog vragen? Schroom dan niet om onze consultants een privébericht te sturen. Zeker weten dat ze je graag op weg helpen!