Nieuw: de Sweet Almond Range van Originals

Een birdfood boilie met instant vangkracht waar je ‘U’ tegen zegt. Dat was de opdracht die onze aasmakers meekregen bij de ontwikkeling van de Sweet Almond. Door extra nadruk te leggen op smaak, attractie en stevigheid is een boilie geboren die zijn mannetje staat op alle watertypen en in ieder jaargetijde.

 

Nu verkrijgbaar de nieuwe Sweet Almond Range van Originals!

Alles over deze unieke zoete boilie

De Sweet Almond bestaat uit een aantal solide basis ingrediënten die zorgen voor een gebalanceerde voedingswaarde en de perfecte hardheid. De birdfoods in deze boilie geven het aas een ietwat grove structuur en een lekkere crunch. Een gedoseerde constante uitwaseming van triggers is daarmee gegarandeerd. Ingrediënten zoals enkele hydrolisaten, diverse zoete flavours en 2 zoetmakers geven de Sweet Almond een heerlijke verfijnde smaak. Wanneer je de zak met boilies open trekt weet je dat je met dit aas een vanger in huis hebt gehaald.

Benieuwd naar alle ingredienten van deze nieuwe boilie? Lees dan hier verder

De Sweet Almond Range bevat allerlei interessante producten waaronder de Boiliedeals. Je scoort daarmee doorlopend 20% korting op de 20MM boilies!

 

Bij de ontwikkeling van de Sweet Almond is bewust geen vismeel gebruikt. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste zijn tegenwoordig situaties waarbij boilies met vismeel averechts werken. Bijvoorbeeld op wateren waar veel met dit soort boilies is gevist (de karper heeft dan een negatieve associatie met dit aas), of op wateren waar veel meerval zwemt. Vooral op de Franse wateren kan de meerval helemaal los gaan op vismeelrijk aas. Een zoete birdfood is dan de perfecte oplossing. Met de Sweet Almond heb je in zo’n situatie het perfecte aas in huis.

Een zoete birdfood boilie zonder vismeel wat zorgt voor minder dressuur en minder bijvangsten

 

Jelmer Simmes over de nieuwe range van Originals:

“Toen ik de definitieve versie van de nieuwe Sweet Almond in handen kreeg was ik direct verkocht. Een uitgesproken zoete geur met een relatief open structuur; dat moet een ware topper zijn! Met deze gedachte werden de eerste sessies gevist en keer op keer vielen ze in de smaak. Met dit aas wordt het sowieso een prachtig seizoen”.

Topvisser Jelmer Simmes heft afgelopen maanden al flink huisgehouden met de Sweet Almond

 

De volledige Sweet Almond Range bestaat uit boilies in de diameters 15mm, 20mm en 25mm, pop-ups, wafters, boosters, triggers, x-tra hard hookbaits, baitspray en pellets. Uiteraard zijn er ook interessante package deals en boilie deals beschikbaar.

De Sweet Almond is verkrijgbaar in 15MM, 20MM en 25MM!