Gratis X-tra Hard Hookbaits van Originals

Vang je met speciale hookbaits meer karpers? Op die vraag antwoorden wij met een resolute JA! In deze korte update geven we twee niet alledaagse trucs die soms echt het verschil kunnen maken. En weet je wat extra leuk is? Je ontvangt in de webshop van Originals momenteel zo’n potje gratis X-tra Hard Hookbaits bij besteding vanaf 25,-.

 

In de webshop van Originals ontvang je een gratis potje X-tra Hard Hookbaits bij besteding vanaf 25 euro

In de webshop van Originals ontvang je een gratis potje X-tra Hard Hookbaits bij besteding vanaf 25 euro.

 

Soaken in water

Iedere karpervisser die Originals volgt zal weten dat we verzot zijn op het gebruik van liquids. Voor iedere situatie is er wel een geschikte soak of booster die vol zit met vrije amino’s en andere eetlustopwekkers. Toch zijn er situaties waarbij wij teruggrijpen naar de meest simpele soak die er bestaat; water! Jazeker, je leest het goed. Je aas soaken met water doet soms wonderen, vooral op drukke circuitwateren.

Op sommige wateren zijn de karpers namelijk zo ‘slim’ dat ze vers aas laten liggen omdat ze weten dat het gevaarlijk kan zijn. De meeste karpers worden immers gehaakt op verse boilies die nog vol zitten met sterke smaak- en geurstoffen. Je haakaas soaken in water, bij voorkeur met water waar je in vist, doet dan soms wonderen. Je imiteert hiermee aas wat al dagen op de bodem ligt. De karpers zien hierin geen enkele vorm van gevaar meer. Van veel circuitwateren is bekend dat de karpers voerplekken ‘opruimen’ die vol liggen met oude boilies. Met ‘washed out’ haakaas imiteer je dit oude aas!

 

Met X-tra Hard Hookbaits kun je slimme trucs uithalen. Wat dacht je van het vissen met 'washed out' haakaas!

Met X-tra Hard Hookbaits kun je slimme trucs uithalen. Wat dacht je van het vissen met ‘washed out’ haakaas!

 

X-tra Hard Hookbaits

Voor een maximaal effect is het belangrijk om je aas een paar dagen in water te soaken en dit water zelfs enkele malen te verversen. Normale boilies zijn hiervoor niet geschikt omdat ze na enkele dagen volledig uit elkaar vallen, en daarom brengen de X-tra Hard Hookbaits uitkomt. Deze Hookbaits zijn voorzien van extra uitharders waardoor je ze na een paar dagen weken nog prima aan de hair kunt vissen als ‘washed out’ hookbait. Probeer deze truc zelf eens en je zal (vooral op drukke circuitwateren) versteld kunnen staan van het resultaat!

 

Martin ving afgelopen weken mooie karpers door gebruik te maken door een afwijkende vorm haakaas

Martin ving afgelopen weken mooie karpers door gebruik te maken van afwijkend haakaas.

 

Ronde of halve boilies?

Dan is er nog een truc die je perfect kunt uitvoeren met X-tra Hard Hookbaits. Namelijk het gebruik van een halve boilie op de hair. Deze simpele truc is in veel media reeds besproken maar nog steeds maken er nog maar weinig vissers gebruik van en dat is eigenlijk best zonde. Want het zijn vaak juist dit soort kleine aanpassingen in je presentatie die een groot verschil kunnen maken.

De karper associeert deze afwijkende vorm van je haakaas immers niet met gevaar en dat resulteert vaak in een veel snellere aanbeet dan wanneer je er een ronde boilie aan knoopt! Voor een uitgebreide uitleg over de theorie en het gebruik van halve boilies aan de hair verwijzen we je graag naar deze link: http://www.original-boilies.com/gebruik-eens-halve-boilie-aan-hair/

 

Of snij de X-tra Hard Hookbaits in een afwijkende vorm waardoor de karper in verwarring raakt en de fout in gaat

Of snij de X-tra Hard Hookbaits in een afwijkende vorm waardoor de karper in verwarring raakt en de fout in gaat.

 

Scoor ze gratis

Daar waar normale boilies vaak te zacht zijn, lenen de X-tra Hard Hookbaits van Originals zich perfect voor bovenstaande methoden. Profiteer daarom nu snel van de gratis hookbaits in de webshop en probeer het zelf eens. Wij durven te wedden dat het je een paar bijzondere bonusvissen gaat opleveren!

– Team Originals