Nieuwe 25mm Boilies bij Originals

Groot aas, grote vis? Afgelopen jaren is gebleken dat hier een grote kern van waarheid in zit. Met groot aas vis je net wat selectiever op grote karpers dan met klein aas. Ook brasems hebben doorgaans meer moeite met groot en hard aas. Daarom introduceren wij deze week onze nieuwe 25mm boilies.

 

Verkrijgbaar vanaf deze week; onze 25 MM Boilierange

Verkrijgbaar vanaf deze week; onze 25mm Boilierange.

 

Selectief vissen op grote vis

Met deze nieuwe 25mm boilies is het mogelijk om lekker selectief te vissen. De structuur van deze 25mm boilies is iets fijner dan bij de andere diameters en door een subtiele toevoegen van extra uitharders is het mogelijk om deze boilies zelfs 48 uur aan de hair te vissen.

De combinatie van de verse ingrediënten en onze unieke liquids zorgt er natuurlijk voor dat de instant vangkracht van dit aas net zo goed is als de rest van de range, maar door het grote formaat is een stukje selectiviteit gewaarborgd. Heb je in je visserij veel last van brasems of wil je selectief jacht maken op de toplaag van een bestand, dan zijn deze grote boilies een prachtige aanvulling op je visserij!

 

De Ready Made Boilies van Originals zijn verkrijgbaar in 15 MM, 20 mm en 25 MM in de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid

De Ready Made Boilies van Originals zijn verkrijgbaar in 15mm, 20mm en 25mm in de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid.

 

Combineren loont!

Naast selectief vissen heeft groot aas natuurlijk meer voordelen. Wij combineren ze graag in de mix met bijvoorbeeld 15mm en 20mm boilies. Door drie verschillende diameters boilies door elkaar te voeren creëer je bij de karpers verwarring waardoor ze je haakaas soms net iets sneller opnemen. Vooral op wat drukker beviste wateren werkt deze tactiek erg goed.

 

Slectief vissen en je aas anders aanbieden dan andere vissers! Met onze 25mm Boilies is het mogelijk

Selectief vissen en je aas anders aanbieden dan andere vissers! Met onze 25mm Boilies is het mogelijk.

 

‘Gebruik eens een halve boilie’

Op drukke wateren kun je trouwens meer slimme trucs uithalen met groot aas. Groot aas (en vooral onze wat hardere variant) leent zich er namelijk perfect voor om de vorm van het aas bij te snijden. De truc met een halve (of 60% van de boilie) aan de hair zorgt voor extreem veel verwarring bij karpers, en met deze 25mm boilies kun je dit perfect doen zonder veel last te krijgen van witvis.

Bij kleinere diameters aan de hair wil dat nog wel eens voorkomen, maar deze 25mm boilies zijn perfect te gebruiken. Ben je nog niet bekend met de truc van ‘halve’ boilies aan de hair? Check dan deze link: http://www.original-boilies.com/gebruik-eens-halve-boilie-aan-hair/
Op drukke circuitwateren ga je er echt meer vis door vangen!

 

Groot aas, grote vis. Thom weet er wel raad mee

Groot aas, grote vis. Thom weet er wel raad mee!

 

Nu te bestellen!

De nieuwe 25mm Boilies van Originals zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid in zakken van 2.5 kilo. Check ook even de staffelkortingen die verwerkt zijn in de webshop. Bij grotere hoeveelheden is dit toch al betaalbare kwaliteitsaas nog voordeliger!

Klik hier om de boilies te bekijken